TEAMBUILDING ART

L’ art permet expressar-nos en llibertat.
Oferim activitats per entrenar equips de treball, adquirir reflexos i socialitzar-se.

 U·PIXEL GRAFFITI

Una capsa, 6 cares i infinitat de possibilitats. La idea original d' aquesta activitat és que cada capsa representi un pixel pintat per una persona d'un equip; aquest mateix equip tindrà varis pixels, que globalment formaran una imatge que esdevindrà la imatge de la seva empresa.

U·GRAFF·IT
Cultura i art junts de la mà en aquest taller teambuilding on els participants han de realitzar un o varis murals artístics utlitzant les tècniques del graffit: Els participants podran reproduir el lema de la convenció, transmetre valors corporatius i posar a prova la seva creativitat. Busquem espais singulars per realitzar l’ activitat i els ambientem amb música Hip Hop-Jazz de Brooklyn!

U·CAN DO IT
Posem a prova les habilitats del seu equip i el desafiem per construir un gran pont fet solament amb cartró i pals de fusta; el pont haurà de ser prou sólid i estable per que un cotxe teledirigit passi per sobre. Aquesta activitat ofereix grans resultats d’ aprenentatge, on la innovació i la col.laboració en equip tenen un paper important per demostrar que tot és possible!

U·SHAKE IT
En l’ actualitat, els cocktails estan més de moda que mai, però més enllà del factor “chic & fashion” que puguin tenir, la seva preparació i el.laboració fan que es converteixi en tota una experiència sensitiva, cultural i social. Oferim tot tipus d’ eines i coneixements necessaris per que el seu equip realitzi el seu propi cocktail.

 
 

STAY CONNECTED
    

HIGH FIDELITY BARCELONA
Paseo Petunia 24
08860 Castelldefels
Barcelona
(34) 627 914 689 - 689 425 644
events@highfidelitycollective.com

HIGH FIDELITY IBIZA
Cas Campaner pol.12 n33
07840 Santa Eulària
Ibiza
(34) 689 425 644
ibiza@highfidelitycollective.com