TEAMBUILDING MUSIC

La música és una de les expressions més fabuloses de l’ ésser humà; les seves melodies ens emocionen tant com el seu poder comunicatiu que traspassa fronteres.
Oferim actvitats basades únicament amb la música per tal de millorar la qualitat relacional dins de les empreses.

 

QUIZ MUSIC AWARDS
Trivial musical en viu….adivinar el ritme, la cançó, l’ artista, la banda, la lletra o l’ autor que s’ amaga darrere de la interpretació musical realitzada per la banda de músics…Un quiz en viu i en directe on la participació dels assistents és la base de l’ espectacle. El premis, el presentador i l’ actuació final seran el colofó final a la nit…de gala?.

U·SING·ACADEMY
Una master class de música per crear una cançó i la seva lletra. La idea és escollir una cançó coneguda i adaptar la seva lletra fins aconseguir una nova cançó completament personalitzada. Es poden utilitzar lemes o valors corporatius, parlar de productes, etc...les possibilitats són moltes segons l' enfocament i objectius buscats. La cançó serà l' eina perfecta per transmetre els valors i conceptes principals del marc del seu esdeveniment.

U·PLAYGROUND
Una genialitat musical que es desenvolupa mitjançant iPads, una aplicació digital i infinitat de recursos musicals per tal de crear i produir música. Els participants hauran d’ organitzar-se per equips i hauran de crear les seves pròpies composicions ,per desprès, presentar-les a un jurat format per dos directors artístics. La metodología i la creativitat serán valors clau per obtenir resultats sorprenents.

U·CAFE·MAMBO
Teambuilding per excel.lència i ideal per grups d’ empresa, on descarregar tensions I relaxar-se sigui quelcom més que un joc de percussió. Deixar-se portar per els ritmes de la percussió africana i compartir habilitats musicals. Durant el taller, es buscarà la sincronització d’ equips, es treballarà la creativitat i retrocedirem en el temps per comunicar-nos tal i com feien les tribus ancestrals.

U·REC·LIPDUB
L’objectiu d’ un lipdub és crear un videoclip musical corporatiu on els empleats i directius són els protagonistes quan canten play-back sobre una cançó escollida. El lipdub és una experiència de teambuilding que transmet la unitat d’un determinat grup de treball. Una activitat divertida, adaptable al seu espai i amb un fort impacte emocional i motivacional per els seus participants.

SMARTUBES
La percussió és l’ interlocutor perfecte per treballar sensacions musicals de manera molt simple. A través de la música potenciem la qualitat relacional i treballem nous processos i metodologies per arribar a certs objectius. Plantegem un repte grupal lúdic-formatiu que despertarà la Intel.ligència col.lectiva.

CONQUEST OF PARADISE
Emoció i màgia en estat pur!. Senteix-te com l’ autèntic protagonista de una gran orquesta I d’una gran coral, que s’hauran de sincronitzar per tal d’ interpretar la majestuosa peça musical de Vangelis “Conquest of Paradise”. Una activitat que busca l’alineació i la implicació i que transmet una forta identitat de pertinença. Comunicació emocional d’ impacte.

U·PLAY·RUMBA
Descobreix i aprén a tocar la rumba de Barcelona!! Mitjançant guitarrres, caixes flamenques i el so de les “palmas”, els participants interactuen entre ells per tal de formar un combo rumber de ritmes alegres, divertits i entretinguts!. L’ objectiu del taller será construir cançons de rumba barcelonina i alhora, potenciar la cohesió i la comunicació grupal.

U·SING GOSPEL
Un petit viatge al cor de la música afro-americana amb l’objectiu d’ aprendre a interpretar 2 ó 3 cançons de música góspel, seguits d’un procés lúdic i alhora rigurós, basat en la veu, la creativitat i la interacció amb el grup. Un treball de consciència col.lectiva, on arribar a l’ equilibri i l’ acord grupal es converteix en l’ objectiu essencial d’ aquesta activitat. En la música, tan important és participar com escoltar.

 
 

STAY CONNECTED
    

HIGH FIDELITY BARCELONA
Paseo Petunia 24
08860 Castelldefels
Barcelona
(34) 627 914 689 - 689 425 644
events@highfidelitycollective.com

HIGH FIDELITY IBIZA
Cas Campaner pol.12 n33
07840 Santa Eulària
Ibiza
(34) 689 425 644
ibiza@highfidelitycollective.com