TEAMBUILDING RELAX

La relaxació ens permet connectar el cos amb la ment.
Oferim activitats que ajuden a relaxar-se enfront de llargues jornades laborals.

 

E-BIKES & WINE
Una experiència gastronòmica, ecològica i divertida a través d’una relaxada ruta en bicicleta elèctrica, basada en la sostenibilitat, la preservació i l’ apreciació del medi natural i cultural de la regió vinícola del Penedès (Barcelona). Els participants tindran l’ oportunitat de visitar els seus cellers i degustar de primera mà els seus productes. Adaptable a altres zones i a la Illa d’ Eivissa.

E-BIKES SUNSET & TAPAS TOUR
Un agradable i relaxat passeig en bicicleta eléctrica per el front marítim i rodalies de les poblacions de Castelldefels i Gavà, situades solament a 20’ de la ciutat de Barcelona. A més a més, durant el tour oferim la possibilitat de realitzar diferents parades en qualsevol dels beach-clubs o “xiringuitos” que hi han a la zona i degustar les seves tapes & begudes. Un incentiu saludable, relaxat,  divertit, …i ideal per el teu grup de treball! Adaptable en altres localitzacions.

YOGA RELAX·U
La pràctica del Hatha Ioga condueix el cos i la ment cap un estat d’ atenció emocional i psicològic ideal per afrontar d’ una forma equilibrada el dia a dia a nivell professional. Ideal per desprès de llargues jornades de reunió. Aquesta activitat és adaptable a sales d’ Hotels, espais naturals o platja, preferiblement aïllats.

WARM UP
Oferim el Warm Up per transmetre energia als assistents abans d’una llarga sessió de reunions o conferències. De duració molt curta, entre 5 i 10 minuts màxim, generem un nivell d’ atenció molt elevat i impactem directament per generar una actitut positiva en els participants enfront el treball. Recomanable per realitzar a primera hora del matí.

 
 
 

STAY CONNECTED
    

HIGH FIDELITY BARCELONA
Paseo Petunia 24
08860 Castelldefels
Barcelona
(34) 627 914 689 - 689 425 644
events@highfidelitycollective.com

HIGH FIDELITY IBIZA
Cas Campaner pol.12 n33
07840 Santa Eulària
Ibiza
(34) 689 425 644
ibiza@highfidelitycollective.com