TEAMBUILDING SPORT

L’ esport ens permet posar el cos en funcionament, superar límits i desafiar reptes tant personals com grupals.
Oferim activitats per entrenar equips de treball, adquirir reflexos, socialitzar-se i relaxar-se.

 

BLUE BEACH SPORTS
Esports de platja com el kaiac, paddel surf, volei-platja, futbol-platja, navegació amb catamarà, construcció de basses, tennis-platja, sortides en vaixells i espai privat per el grup amb servei d’ hamaques, refrescos, begudes isotòniques i barretes energètiques. Passa mitja jornada amb el teu grup d’ empresa gaudint de les platges de la costa sud barcelonina i de Balears.

BLUE OCEAN
Patró de iot amb veler de 12m per regates, passejades per la costa de Barcelona, Costes del Garraf, Sitges i Balears. Possibilitat d’ organitzar regates corporatives amb varies embarcacions…descobreix les estratègies per guanyar una regata, escolleix el millor rumb, els vents, converteix-te en un autèntic skeeper per aconseguir un objectiu comú en un incentiu ideal per gaudir del mar, del sol i de la costa.

CAPOIRA
La capoira consisteix en una dansa en la que un grup de persones realitza moviment àgils utilitzant la major part del seu cos. La música és una part important en la seva pràctica ja que proposa el ritme. Es tracta d’una activitat teambuilding que estimula física i psicològicament i gestiona l’estrès des d’un punt de vista dinàmic i divertit.

U·DISCOVERY
Una forma diferent i divertida de gaudir la natura i, a la vegada, estimular física i psicològicament al seu equip….Els participants, dividits en equips, hauran de completar un recorregut amb l’ ajuda de mapes, roadbooks, brúixoles, etc i superar diferents proves organitzades en rotacions…

 
 
 

STAY CONNECTED
    

HIGH FIDELITY BARCELONA
Paseo Petunia 24
08860 Castelldefels
Barcelona
(34) 627 914 689 - 689 425 644
events@highfidelitycollective.com

HIGH FIDELITY IBIZA
Cas Campaner pol.12 n33
07840 Santa Eulària
Ibiza
(34) 689 425 644
ibiza@highfidelitycollective.com